Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oblastní kolo - 18.9. 2010 - Těmice

No a první kolo proběhlo v Těmicích 18.9. 2010

Náš oddíl reprezentovala Lucka Dufková, Jirka Flajsar a po delší zdravotní přestávce se opět objevil Mira Šatný.

Jako první do ringu nastoupila Lucka Dufková, která měla za soupeřku o něco mladší ( asi 10 let ) soupeřku ze Slovenska - z Nového Mesta n./V.  Juliu Moškovou. Ta byla docela rychlá i technická. Utkání bylo vcelku vyrovnané a skončilo remizou.

 

Jako druhý nastoupil Jirka Flajsar. I on měl za soupeře boxera z Nového Mesta - Bačurika. V prvním kole Jirkovi podklouzly nohy a byl zbytečně počítaný. To mělo vliv na celé další utkání a přesto, že byl ve druhém kole opět 2x počítaný, utkání bylo velmi vyrovnané a jeho soupeř inkasoval mnoho tvrdých úderů a zdálo se, že má i trochu respekt. Vyvrcholením bylo 3. kolo, ve kterém byl Jirka počítaný po čtvrté a utkání bylo těsně před limitem ukončeno. To proč a jakým způsobem byl počítán neví určitě pořádně ani rozhodčí - prostě čert, aby se v tom vyznal !!!

 

No a jako poslední vlétl do ringu asi po roční přestávce nažhavený Mira Šatný. Ten měl za soupeře mladého Kolečkáře z Kroměříže. Na něm bylo znát citelný respekt z našeho boxera a díky tomu inkasoval celou řadu úderů. Nutno však podotknout, že i na Mirovi se projevila roční přestávka  a to nejen na fyzičce. Utkání bylo vcelku vyrovnané  a Mira nakonec prohrál velmi těsně na body. Podle našeho mínění i mínění několika nezaujatých pozorovatelů měl být výsledek opačný a myslím, že i tady se silně !!! projevil vliv rozhodčího ...??? 

 

Co závěrem,  naši boxeři nezklamali, avšak nyní je nutné v trénincích pořádně zabrat !!!

Druhé kolo Olomouc 25.9. 2010

Druhé kolo pořádalo Gambare Olomouc a naše družstvo postihla jak marodka, tak okolnosti samovolně plynoucí - jako jsou hody, narozeniny, povodně, návštěva UFO  a jiné...

Takže jsme nakonec jeli jen s nováčkem Vojtou Esterkou, který se těšil na první utkání. Nakonec však neměl soupeře a tak trenéři dohodli exhibiční utkání s boxerem z Poruby. Ten vlétl do prvního kola jako uragán a po vzájemné výměně našeho borce zranil  a utkání bylo předčasně ukončeno. Zranění však nebylo vážné a věříme, že to Vojtu od další činnosti neodradí !

 

 

 
 



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 1
Celkem: 151518
Měsíc: 2019
Den: 72